Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates


Weboldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, az oldalon hozzáférhető tartalom hiteleségéért, megbízhatóságáért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért az peres.hu nem felel.

Az oldalon közzétett információkat igyekszünk ellenőrizni, szűrni, azonban a teljes ellenőrzést nem tudjuk garantálni, ezért a közzétett információkért felelősséget nem tudunk vállalni, azok bármilyen következményeiért az peres.hu semmilyen felelősséget nem vállal.

A honlapon elhelyezett képek, filmek, beszámolók, stb. többsége saját tulajdon, vagy a tagok töltötték fel. A lap többi anyaga az internet szabadon elérhető oldalairól származik. Ha mégis saját anyagot fedezne fel és ezt jogilag bizonyítani is tudja, akkor azt eltávolítjuk az oldalról.

Az oldal számos olyan linket tartalmaz, amely más szolgáltatók oldalaira vezetnek. Ezen szolgáltatók tartalmáért az peres.hu nem vállal felelősséget.

Amennyiben jelen nyilatkozatot az peres.hu módosítja, a változásokat az oldalon feltünteti, és látogatóinak figyelmét felhívja rá.

Ha bármilyen kérdése, észrevétele, ötlete merül fel, akkor küldjön e-mailt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy a weboldal KAPCSOLAT menüpontján keresztül tud üzenetet írni számunkra.