Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates


Hirdetést kizárólag regisztrált felhasználó adhat fel!

Ha feladta hirdetését, a megjelenés előtt a peres.hu adminisztrátora által ellenőrzésre kerül. Amennyiben annak tartalma sérti a lentiekben foglaltakat, és a hirdetése a kért változtatások ellenére sem kerül módosításra, úgy a hirdetése nem fog megjelenni weboldalunkon.

A hirdetések lejárati ideje a feladást követő 30. naptári nap.

A hirdetés lejárata előtt a hirdetés feladója kapni fog egy e-mailt, amiben rendelkezhet a hirdetése további megjelenéséről.

A peres.hu lehetővé teszi minden természetes magánszemélynek, továbbiakban "Hirdetőnek", hogy ingyenes formában feladjon hirdetéseket.

A hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés feladóját terheli minden felelősség, a hirdetés feladója a hirdetés feladásával hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatok megjelenjenek a hirdetésben, regisztrációjával hozzájárul az esetleges hírlevelek fogadásához.

Tilos mások számára zavaró, zavart keltő hirdetést feladni. A közízlésnek nem megfelelő hirdetések elhelyezése nem engedélyezett. A pornográf, és bűncselekménybe ütköző hirdetések, valamint spam jellegű, egymás után feladott vagy többszörösen, duplikáltan feladott hirdetések feladása nem megengedett - azonnal töröljük.

A peres.hu portál üzemeltetője a rendszer használatából adódó bármilyen jogsértésért (tekintettel a szellemi tulajdonjogokra is) semmilyen felelősséget nem vállal és nem vonható érte felelősségre. Kérjük, hogy hirdetését az oldalunkat használó internetezők közös érdekének megfelelően a fentebb leírt szempontok figyelembevételével adja fel.

Az apróhirdetést feladó 3. személynek okozott károkozás, illetve a feladott hirdetés által megvalósított bűncselekmény esetén az üzemeltető minden tőle telhető segítséget megad az ez ügyben eljáró hatóságoknak, a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából, illetve annak felelősségre vonása érdekében.