Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám
Üdvözöl a Kunena fórum!

Árulj el néhány érdekességet magadról, mutatkozz be a fórum többi tagjának.
Minden új tagnak jó fórumozást kívánunk!

TÉMA: Csendháborítás

Csendháborítás 6 hónapja 3 hete #16

  • Robi
  • Robi profilkép
  • Nem elérhető
  • Újonc fórumozó
  • Hozzászólások: 3
  • Karma: 0
Sziasztok!

Csak egy észrevételem lenne.
Most,a júni 26. i hétvégén lementünk a telekre. Pár házzal arrébb egy kb. 10-15 fős társaság bulizgatott. Hangosan hallgatták a zenét,ami egy darabig nem is zavart nagyon de aztán úgy 17 óra után már úgy bömbölt a zene,hogy a saját szavunkat nem hallottuk. Átmentem hozzájuk,kultúráltan megkértem,hogy picit halkítsák lejjebb. Ezt meg is tették kb. tíz percre,majd ismét feltekerték. Két hűtőgép méretű hangfalból ordított a jazz! Beszéltem pár szomszéddal akiket szintén zavart a zene,ők azt mondták,hogy csütörtök óta ordít szinte megállás nélkül. Ők is megkérték,hogy hallkítsák le,mert nem lehet létezni sem,abban a hangzavarban,amire azt válaszolta a tulaj,hogy szokjanak hozzá,mert lesz még ilyen. Elmondták,hogy addig van csend,amíg esznek vagy alszanak....
Én 150km. t autóztam,hogy ott a vízparton a nyugiban horgásszak egy nagyot. Hát nem sikerült....
Fél nyolc felé összepakoltunk és eljöttünk haza. Ezt a megoldást nem csak én választottam,több telek tulajdonos is hazament. Érdekelne,hogy ilyenkor halőr,vagy rendőr nem jár arra?
Még vagy húsz telekkel arrébbról is eljöttek megnézni,hogy ki ez az idióta!!!!
A legjobb az volna,ha olvasná ezt a bejegyzést ez az úriember onnan a Méher zug 147 ből! Szeretném megkérni,hogy ne csináljon ilyet többet,a magam és a vikkendesek nevében. Köszönjük szépen!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.120 másodperc